Dva Britanca dele rekordan džekpot

Rekordnu loto premiju od 102.029.908 evra podeliće dva Britanca. Svaki od dobitnika ove najveće ikad dobijene premije u Velikoj Britaniji primiće više od 45 miliona funti.

Rekordnu premiju od 91 milion funti, što je više od 102 miliona evra, podeliće u Velikoj Britaniji dva dobitnika, saopštio je lutrijski operater "Kamelot".

Svaki od dobitnika ove najveće ikada dobijene premije u Britaniji će primiti tačno 45.570.835,50 funti (51.014.954 evra), javio je "Bi-Bi-Si".

Ukoliko se pokaže da je jedna osoba vlasnik oba dobitna tiketa, opet će to biti najveća premija osvojena na lutriji u Britaniji.

Do sada je rekord držala Ejndžela Keli, bivša službenica "Rojal mejla", koja je avgusta 2007. godine podigla dobitak od 35,4 miliona funti.

U evropskoj lutriji "Juromilions", u kojoj učestvuju Velika Britanija, Irska, Francuska, Španija, Portugalija, Austrija, Švajcarska, Belgija i Luksemburg, u maju je u Španiji isplaćen rekordni dobitak od 126 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи