Ukrao džip da stigne na suđenje... za krađu kola

Kako bi uspeo da stigne na suđenje, Amerikanac Semjuel Bočvarov je ukrao džip "rejndž rover", što ne bi bilo toliko iznenađujuće da na ročište nije došao zbog prethodne krađe automobila.

Amerikanac Semjuel Bočvarov uhapšen je nakon što je ukrao džip da bi na vreme stigao na sud na kojem je optužen za - krađu vozila.

Policajac Kris Lajnan potvrdio je da je uhvatio Bočvarova kako seda u ukradeni "rejndž rover" ispred sudnice u Valejhou u Kaliforniji.

Dvadesetčetvorogodišnji Bočvarov iz Ouklenda je neposredno pre toga bio na ročištu po optužbi za krađu automobila zbog koje je uhapšen 31. oktobra.

Naime, Lajnan je objasnio da su on i kolega, tokom patroliranja po autoputu 80, oko 10.30 primili signal od "LoJack" sistema ugrađenog u "rover" i locirali ga ispred sudnice.

Bilo je potrebno još samo da sačekaju i vide ko će ući u vozilo čija je krađa prijavljena tog jutra.

Uhapšeni Bočvarov objasnio je da je njegov automobil konfiskovan i da je krađa novog vozila bila jedini način da stigne na suđenje.

Policija nije imala razumevanja za njegove razloge i Amerikanac će se ponovo naći na optuženičkoj klupi iz istog razloga - krađe automobila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи