Nije dovoljno što je 35 stepeni, nego još buldožerom mora da izbegava lepotice na plaži

Vozaču buldožera na kraljevačkoj gradskoj plaži nije nimalo lako. Ne samo što je morao da radi na 35 stepeni, već i da glomaznom mašinom izbegava Kraljevčanke, koje su odlučile da se rashlade u bikinijima pored vode.

Gradska plaža na oko stotinu metara od centra grada, privilegija je Kraljevčana koji letnje dane vole da provode na obali Ibra, ali su ove godine „požurili“ sa osveženjem na 35 stepeni. Obale su pune kupača, ali i smeća koje je godinu dana nanosila voda.

Plaže posute šljunkom još nema jer su „računovođe nešto zabrljale“, rečeno je RTS-u u Direkciji za izgradnju i planiranje grada Kraljeva koje je zaduženo da obalu reke pospe šljunkom.

Za rubriku „verovati ili ne“ je i gest radnika Javnog preduzeća „Čistoća“ - pokošenu travu plastili su buldožerom.

Iskusnom vozaču, nije bilo lako da se provlači pored obnaženih Kraljevčanki, koje su se sunčale na plaži ispred „Sferika“ na kojoj nema mesta igla da se baci, jer je samo to parče obale već odavno sređeno.

„Privatno smo platili buldožer i radnike koji su iz reke izvukli šljunak, nabacali ga na obalu, a dodali smo i materijal sa Morave. To je jedan dan posla, nije jeftin ali moji sugrađani imaju gde da uskoče u reku i da se osunčaju. Kraljevo je na vodi“, kaže za RTS Nenad Ilić.

Ostatak obale o trošku grada, kako je rečeno u Direkciji, počeće sa sređivanjem za desetak dana. Do tada će buldožeri da plaste umesto da nasipaju obale!

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара