Položila testove iz 950. pokušaja

Dugo željenih 60 poena, koliko je bilo neophodno za polaganje teorijskog dela ispita za vozačku dozvolu, jedna južnokorejka uspela je da osvoji tek iz 950. pokušaja. Preostao je još „samo" praktični deo ispita...

Stanovnici Južne Koreje, koja je od aprila 2005. godine skoro svaki dan pokušavala da položi testove na ispitu za vozačku dozvolu, sreća se osmehnula tek 950. put.

Žena je potrošila više od pet miliona vona, što je oko 4.200 dolara, na prijave za polaganje uspita, ali 949 puta nije uspela da osvoji 60 od mogućih 100 poena.

Šezdesetosmogodišnja Ča Sa Sun je napokon osvojila potrebnih 60 poena, a od vozačke dozvole deli je još „samo" jedna prepreka - da položi praktični deo ispita, to jest vožnju.

Ako se u ovom slučaju po jutru dan poznaje, može proći dosta vremena do momenta kada će se Ča Sa Sun samostalno naći za volanom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво