Kraljevčanin sa jedinstvenom kolekcijom ploča

Miroslav Rudnjanin, 62-godišnji Kraljevčanin, već 47 godina sakuplja ploče. U želji da sluša drugačiju muzike od svog oca, ljubitelja izvornog zvuka, kupio je dve ploče stranih izvođača. A kada je prvi put čuo britansku grupu „Led cepelin“, odlučio je da će imati kolekciju ploča. Danas je ponosan na svoj mali muzički raj sa više od 2.000 vinil ploča, koje sakuplja na neobičan način.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 12. jun 2017, 07:58)
anonymous [neregistrovani]

Izvorni zvuk

Dobar deo muzike grupe Led Cepelin zasniva se na - izvornom zvuku (celi III, ko je slušao, shvatiće). Pejdžu, Plantu... izvorni zvuk nije smetao.

(ponedeljak, 12. jun 2017, 05:13)
D Savic New Jersey [neregistrovani]

Imam jos vecu kolekciju

Ja imam jo vecu kolekciju ploca, negde preko 3000 ploca I neznam sta dalje sa njom. Porodica me svakim danom sve jace pritiska da se oslobodim njih tj. da ih bacim u djubre. Godinama sam se opirao I branio kolekciju ali cu izgleda izgubiti biku,Pre 7-8 godina sam bio u Radio Beogradu I razgovarao sa nekom muzickom urednico, cini mi se da se zove Ruza ili Ruzica koja je pokazala interesovanje za moju kolekciju ali sve ostalo samo na razgovoru. Naravno spreman sam da kolekciju poklonim nekome u Srbiji nekoj radio stanici ili Narodnoj biblioteci Srbije jer mi je neko rekao da bi oni bili zainteresovani za to. Ali je problem kako to realizovati. Treba to spakovati I poslati brodom u Srbiju. A ja sam covek u godinama 72 godine. Potebna mi je pomoc I savet dobih ljugi. Sta dalje. Kroz dva dana putujem za Srbiju. Pokusacu da stupim u kontakt sa Miroslavom da ga pronadjem I vidim sta bi to moglo da se uradi. Javite se dobri ljudi ljubitelji dobre stare muzike. Svi dobronamerni saveti ce mi biti of koristi.

(nedelja, 11. jun 2017, 23:14)
anonymous [neregistrovani]

Сјајно

Одличан прилог.

(nedelja, 11. jun 2017, 13:35)
anonymous [neregistrovani]

Lepo i ugodno je spoijo, kolekcija....

.....vredna postovanja i divljenja!