Događaji u Sobranju odložili Lukin filmski debi

Tigar Luka, iz Zoo-parka u Jagodini, zbog dešavanja u Sobranju, nije danas otputovao u Skoplje na snimanje filma u makedonsko-indijskoj koprodukciji, koje je trebalo da sutra počne u glavnom gradu Makedonije.

„Dobili smo obaveštenje, da se zbog dešavanja u Makedoniji, snimanje filma odlaže do daljeg, o čemu ćemo biti obavešteni, jer kako navode, oni nemaju alternativu za našeg tigra“, rekao je Tanjugu veterinar jagodinskog zoo-parka Vladimir Jovanović.

Park u Jagodini je od filmske kuće u Skoplju dobio zvaničan poziv da tigar Luka učestvuje na snimanju makedonsko-indijskog filma, od 30. aprila do 9. maja, a trebalo je da ga prati pet ljudi, na čelu sa Jovanovićem.

Luka ima četiri godine, rođen je u zoo-parku u Jagodini, ručno je othranjen „na flašicu“, nije agresivan, zbog čega je i izabran filmsku ulogu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво