Fotografije koje će vam popraviti raspoloženje

Slonovi su nežni džinovi koje retko koja osoba ne voli, a njihovi mladunci su tek neodoljivi. Sajt zabavnog karaktera „Bord panda“ sakupio je fotografije koje će vam nesumnjivo popraviti dan i izmamiti osmeh.

Фотографије које ће вам поправити расположење Фотографије које ће вам поправити расположење

Mladunci se najčešće rađaju malo teži od 100 kilograma, visine oko 90 centimetara.

Prilično su nespretni tokom prva tri meseca života. Jedva da imaju kontrolu nad svojim surlama, preko kojih se često sapliću.

Najčešće popiju oko jedanaest i po litara mleka svakog dana, što postaje apsolutna rutina koja prestaje tek kada navrše 10 godina. To je težak zadatak za mamu bilo koje vrste!

Dok mužjaci napuštaju krda posle 12. godine, ženke ostaju sa svojim porodicama čitavog života.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи