Krenula u napad i završila u kanalu

Lavica Elza, nova stanarka Zoo-parka „Estrelja“, lociranog nedaleko od Montereja, na teži način je naučila da je nemoguće preskočiti bezbednosni rov širok sedam metara. Bar ne iz mesta.

Elza, koja je pre nekoliko nedelja stigla u poznati meksički zoo-park i još se nije dobro upoznala sa svojim novim staništem, ugledala je dva potencijalna plena – turiste koji polako prolaze u otvornom vozilu, i bivola kojeg su usput hranili.

U lavici je proradio instinkt i krenula je u lov.

Srećom po ljude i afričku životinju iz porodice goveda, njen skok je bio prekratak, pa je završila u jami dubokoj nekoliko metara.

Snimak jednog od turista pokazuje Elzu u kanalu kako hramlje. No, radnici parka su potvrdili da je lavica dobro prošla i da je reč samo o uganuću šape.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи