Beograđani odlučili – turističke table biće crvene

Nove info-table na srpskom, engleskom, kineskom i ruskom jeziku, koje će turistima omogućiti lakše snalaženje po Beogradu, biće crvene boje. Tako su odlučili stanovnici glavnog grada koji su proteklih desetak dana imali mogućnost da glasaju preko aplikacije „Beograđani“.

Glasalo se za jednu od pet varijanti, a na drugom mestu po glasovima bila je žuta, zatim zelena, roze i crna kao moguća varijanta za izgled gornjeg dela info-tabli, navodi se u saopštenju gradske uprave.

Postavljanje novih info-tabli počeće 26. marta, u 20 časova. Prvih 30 putokaza trebalo bi da bude postavljeno do utorka, 28. marta, a do kraja godine biće postavljeno ukupno 150.

Table sa informacijama nalaziće se u centru grada - u Knez Mihailovoj, na Terazijama, Slaviji, u Kralja Milana i drugim centralnim gradskim ulicama.

Info-table prvi put biće ispisane na kineskom i ruskom jeziku jer se očekuje veliki broj posetilaca iz ovih zemalja, navodi se u saopštenju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво