Iznenađenje za oca koji je godinama krišom posećivao mesto sinovljeve pogibije

Rej Olson je u tajnosti posećivao mesto pored puta gde je njegov jedinac poginuo u saobraćajnoj nesreći 2003. godine, i ostavljao cveće. Kada ga je kontaktirala kompanija na čijem se posedu nalazi mesto pogibije njegovog sina, pomislio je da će mu zabraniti ulazak. Međutim, čelnici kompanije su mu objasnili da žele da podignu spomenik.

Olson je posećivao mesto pogibije sina samo noću, plašeći se da će ga ljudi iz kompanije „Ševron“, koja je vlasnik zemljišta u Ričmondu u Kaliforniji, primetiti i primorati ga da ukloni sve što je postavio.

Onda je stiglo iznenađenje od „Ševrona“, u vidu pisma koje je pronašao među cvećem.

Kada ga je otvorio, video je da nema razloga za strah, jer su čelnici kompanije u pismu naveli da žele da mesto dodatno urede i podignu spomenik.

„Ševron“ je u saradnji sa lokalnom samoupravom podigao klupu i tablu sa fotografijom njegovog sina. Posle više od decenije tajnih poseta, Rej Olson više neće morati da se skriva, piše En-Bi-Si njuz.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво