Čuvaru „Gasproma“ ukradena iz stana klozetska šolja od 3.120 evra

Saradniku u službi obezbeđenja „Gasproma“ iz stana u okolini Moskve ukradena je klozetska šolja vredna oko 200.000 rubalja, odnosno oko 3.120 evra, prenose moskovski mediji.

Maksim B. za krađu je osumnjičio radnike koji su izvodili radove u njegovom novom stanu u Novoj Moskvi, nedaleko od jednog od sedišta „Gasproma“.

Kada je ušao stan, primetio je da nema radnika. U stanu nije živeo, a nedavno ga je kupio kako bi lakše dolazio do posla.

„Radnici su uzeli klozetsku šolju i neke detalje sanitarne tehnike. Šteta iznosi 200.000 rubalja“, rekao je izvor iz policije Lajf njuzu.

Mediji navode da među oko 400 fotografija koje je supruga čuvara izložila na društvenim mrežama, ni na jednoj nema slike njenog muža.

Sudeći po snimcima, porodica aktivno putuje, posećujući turističke centre nekoliko puta godišnje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво