Na Adi Ciganliji Trka u donjem vešu održana na minus pet

Na beogradskoj Adi Ciganliji održana je prva Trka u donjem vešu po snegu u kojoj je učestvovalo oko 50 trkača i trkačica na temperatiri od minus pet stepeni Celzijusovih, saopštio je organizator.

На Ади Циганлији Трка у доњем вешу одржана на минус пет На Ади Циганлији Трка у доњем вешу одржана на минус пет

Učesnici su trčali revijalni kilometar u znak radosti i čarolije zime.

„Ovo je, pre svega, čista radost i egzibicionizam“, ističe Veroljub Zmijanac, osnivač Beogradskog trkačkog kluba, koji je i organizovao trku.

Kako je saopšteno, svima je bilo obezbeđeno toplo mesto za presvlačenje i čaj nakon trke, dok su najveći avanturisti dan završili u sauni i pod hladnim tušem.

Oragnizatori navode da je kontrolisano izlaganje hladnoći i najbolji način da unapredite svoj imunitet i podmladite organizam, te da ne čudi da i najveći svetski sportisti kao što su Novak Đoković koriste kriosaune za svoj oporavak.

Beogradski trkački klub poznat je po organizaciji zabavnih trka na beogradskim ulicama: Trka u pidžamama, Tropska trka u havajskim košuljama, Trka mrmota pod blagoslovom Bila Mareja, Čokoladna trka i druge.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи