Obucite se kao Supermen!

Ne može svako biti Supermen. Ali oni sa nešto više novca se barem mogu obući kao on! I to originalan kostim koji je Kristofer Riv nosio u prvom delu iz 1978. godine.

Kostim prodaje aukcijska kuća „Nejt D. Sanders“, a početna cena će biti 40.000 dolara.

Originalna „mišićava tunika“ superheroja iz osamdesetih godina prošlog veka ima na sebi par rupica, ali je inače u dobrom stanju, navodi se na njihovom sajtu.

Uz kostim ide i sertifikat da je o reč autentičnom komadu garderobe.

Kolekcionarima sigurno neće smetati što ima dve rupe sa strane koje su namenski napravljene za snimanje scena u kojima Supermen leti.

Uz kostim ne ide prepoznatljivi crveni plašt – postoje četiri kopče na odelu na koje se kačio tokom snimanja i to je jedina „utešna“ činjenica.

Zanimljivo je da još uvek ima na sebi i originalnu etiketu na kojoj piše: "Bermans & Nathans, 40 Camden St., London N.W. 1".

Ispod toga stoji kucano i jedva vidljivo: "Christopher Reeve, 12313 with muscles, Superman".

S obzirom na to da je glumac preminuo 2004. godine, odelo je još posebnije, smatraju u aukcijskoj kući.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво