Krao Titove stvari!

Radnik obezbeđenja u Muzeju „25. maj“ na Dedinju Ivan Milovanović priznao je da je krao stvari Josipa Broza Tita izložene u tom muzeju i nagodio se sa tužilaštvom da bude kažnjen sa godinu dana zatvora.

Milovanović je danas sklopio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, zbog krivičnog dela teška krađa, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Leposava Vujanović.

Prema sporazumu će biti osuđen na godinu dana zatvora.

Milovanović je priznao da je stvari koje je nekadašnji doživotni predsednik SFRJ dobio na poklon ukrao iz muzeja, u kojem je radio kao obezbeđenje.

Priznanjem krivice i zaključenjem sporazuma sa tužilaštvom, koji potvrđuje sud presudom, izbegavaju se dugotrajna suđenja.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи