Kakvi kapitalci!

Bez obzira na to da li ste strastveni pecaroš ili ne, „Karponajzerov“ kalendar za 2017. godinu će u nekom trenutku iz vas „izvući“ rečenicu „Kakve ribe!“.

Da vam je neko rekao da ribolovački kalendar sa šaranima može biti izuzetno seksi, da li biste mu verovali?

„Karponajzer“, nemačka firma za prodaju opreme za lov i ribolov (za šarane imaju šta god poželite), potrudila se da nam pokaže da spoj atraktivnih devojaka i rečne ribe ima neku posebnu magiju.

Tačnije, Hendriku Poleru je to palo na pamet.

„Ideja je bila da spojimo dva najveća hobija muškaraca – ribolov i žene. Sećam se da sam jednom prilikom otišao sa prijateljem na pecanje i pored nas spazio dve lepe devojke sa štapovima. Tog trenutka sam odlučio da napravim ovaj sjajni kalendar“, rekao je Poler za muški magazin Maksim.

On je insistirao da se istakne da nijedna riba nije bila povređena na bilo koji način tokom snimanja. A ni devojke.

„Imali smo dva iskusna ribolovca na foto-sesiji, koja su pazila da se šaranima ne desi ništa loše. Vađeni su iz vode i vraćani nazad. Naravno, važno je bilo i da našim ljudskim modelima ne bude neprijatno nijedne sekunde, bilo u vodi ili na suvom.“

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи