Pijani Deda Mraz sa sekirom krenuo kod komšija

Novu godinu će u zatvoru dočekati jedan pijani Deda Mraz koga je poljska policija morala da onesposobi i uhapsi zato što je sa sekirom u rukama iz nepoznatih razloga pokušavao da provali kod svojih komšija u Grođisku Vjelkopolskom i pretio im da će ga zapamtiti „za sva vremena“.

Policija je dobila poziv od porodice uveče da neko pravi buku pred njihovom kućom. Kada su policajci stigli, zatekli su pred kućom muškarca sa sekirom. Pozvali su ga da baci sekiru, ali pošto je odbio, morali su da ga savladaju i uhapsili su ga, objasnio je poljskoj televiziji TVN24 Kamil Šikorski iz policije u Grođisku Vjelkopolskom, gradu na zapadu Poljske.

„Zli“ 53-godišnji Deda Mraz ima bogat dosije sukoba sa zakonom, a policija mu je nakon hapšenja, izmerila dva promila alkohola u krvi.

Na vrata komšija lupao je nekoliko puta tokom dana, ali kada mu niko nije otvarao vratio se uveče sa sekirom da provali unutra.

Za pretnje i pokušaj provale prete mu dve godine zatvora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се