Na Paškom mostu baš duva!

Dve devojke i dva mladića odlučili su da iskuse kako je to kada te šiba bura koja duva brzinom od gotovo 170 kilometara na sat – i to na Paškom mostu. Jedva su se držali za ogradu, a od jačine vetra su im se krivili obrazi.

Posetili smo Paški most kako bismo iz prve ruke iskusili ekstremne udare vetra od oko 170 kilometara na sat, navodi se u opisu snimka čiji je autor Zadranin Aleksandar Gospić. Video-snimak je objavljen na Fejsbuk stranici Funny Videos by Diply, gde je odmah postao veoma popularan.

Neki nisu verovali da je vetar duvao baš toliko jako i posumnjali su u autentičnost video-snimka, jer se kamera nije pomerala, pa im je Aleksandar objasnio da su u tom trenutku merili brzinu i da je sve autentično, a uputio ih je i da na Jutjubu pogledaju i druge video-snimke bure na Pagu, što će ih uveriti da tamo vetar nema milosti.

Mnogi su se čudili brzini vetra, a onda im je Aleksandar objasnio da to nije ništa, jer bura ispod Velebita zna da duva i do 300 kilometara na sat. Neki od komentatora su izrazili želju da iskuse tako nešto.

A poneko je čak uspeo da primeti i da je pogled prelep, ili se čudio što je sagrađen most koji odoleva takvim udare vetra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво