Najbolji beogradski hoteli po mišljenju britanskog „Telegrafa“

Turistička organizacija Beograda saopštila je da su se beogradski hoteli "Square Nine", "Courtyard Marriott City Center" i "Townhouse 27" našli u britanskom „Telegrafu“ u sekciji o putovanjima, koja se uz preporuke destinacija širom sveta bavi i ocenama hotela.

Kako se navodi u saopštenju Turističke organizacije Beograda (TOB), pozitivna i visoka ocena navedenih hotela je od velikog značaja za Beograd i beogradski turizam, jer je preporuka u tom uticajnom listu i svojevrsna garancija kvaliteta za turiste iz Velike Britanije.

Dodaje se da je svakom od tih hotela posvećen poseban članak i da su ocenjeni od strane eksperta, na osnovu lokacije, tipa hotela, usluge osoblja, kvaliteta soba i ponude hotelskog restorana, ali i pristupačnosti.

Turistička organizacija Beograda navodi da je autorka tekstova britanska novinarka Meri Novaković, koja je krajem oktobra posetila Beograd i tom prilikom boravila u sva tri pomenuta hotela.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи