Majka obrijala ćerki glavu jer je ismevala devojčicu sa rakom

Društvenim mrežama brzo se proširio snimak majke koja silom brije glavu svojoj ćerci zbog toga što se rugala devojčici oboleloj od raka. Iako su svi koji su pogledali snimak saglasni da nije u redu što je ismevala devojčicu, mnogi smatraju da je majka ipak preterala.

Dok devojka čuči na podu, vrišti i plače, majka joj redom skida pramenove kose i smireno ih baca na pod.

Snimak se proširio društvenim mrežama uz rečenicu: „Ova devojčica se rugala drugoj devojčici koja ima rak, pa je majka odlučila da joj obrije glavu“.

Većina ljudi koja je pogledala snimak slaže se da je, bez obzira na to šta je ćerka uradila, majka ipak pregrubo reagovala.

„Ovo je već previše“, glasi samo jedan od komentara.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара