Temperament najtraženija reč na „Guglu“ tokom debate

Predsednička debata Hilari Klinton i Donalda Trampa očekivano je izazvala veliko interesovanje Amerikanaca i svetske javnosti, ali uz činjenicu da je to bila debata o kojoj se najviše tvitovalo u istoriji „Tvitera“, na videlo je izašao i podatak da je reč temperament bila najpopularnija reč u pretraživanju „Gugla“ za vreme debate.

Nakon što su se u delu debate američkih predsedničkih kandidata pozabavili temperamentima jedno drugoga, upravo tu reč su Amerikanci odjednom masovno počeli da ubacuju u pretraživanje.

Onlajn rečnik „Merijam - Vebster“ tako je zabležio porast pretrage „temperamenta“ od čak 78 puta u odnosu na inače, a bila je to i najpopularnija reč u pretraživanju.

Čini se da dobar deo Amerikanaca ne zna šta je temperament, ili su ih barem zbunile izjave predsedničkih kandidata.

„Mnogo bolje rasuđujem od nje. To se uopšte ne dovodi u pitanje. Takođe imam i mnogo bolji temperament od nje, znate?“, odgovorio je Tramp na pitanje moderatora o tome zašto misli da je njegovo prosuđivanje bolje od Hilari Klinton.

„Mislim da je moj najjači adut uopšte moj temperament. Imam temperament pobednika. Znam kako da pobedim“, nastavio je Tramp i izazvao smeh u publici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво