Australijskog spikera „napao” gigantski galeb

Spiker australijskog „Kanala 9” našao se u komičnoj situaciji usred veoma ozbiljne rubrike u vestima u 18 časova, kada mu se ogromni galeb razrogačenih očiju stvorio iza leđa. Ali, Piter Hičener je uspeo da izdrži i ostane „na nivou”.

Australijski prezenter vesti Piter Hičener uspeo je da sačuva prisebnost kada mu se preksinoć u vestima "Kanala 9" u 18 časova sa leđa prikrao ogromni galeb koji je, poput Godzile, ušetao u centar Melburna!

Naravno, ne mislimo ozbiljno, ali bi se komična situacija u kojoj se našao iskusni spiker mogla protumačiti i tako.

Naime, dok je Hičener čitao veoma ozbiljnu vest o naporima policije da reši 27 godina staro ubistvo, jedan galeb mu je, što bi Amerikanci rekli, "ukrao šou", prošetavši se ispred kamere koja je snimala grad za pozadinu.

I dok su se kamermani u studiju krili iza kamera i rukama držali usta da glasno ne prsnu od smeha, Piter, kao veliki profesionalac, nije dozvolio da "pukne" tokom tako ozbiljne priče.

O bizarnoj situaciji sa "ogromnim" galebom, Hičener je rekao sledeće: "Čitao sam, bila je to ozbiljna vest, i iznenada sam pomislio 'O, bože, taj galeb je ponovo došao', jer smo već imali problema sa njim tokom večeri".

"Oko 50-tak sekundi do 18 časova, galeb se prvi put pojavio i počeo da kljuca kameru. Imao je najveće oči koje sam video u životu".

Još jedan zanimljivi ovonedeljni primer kada su "vesti postale vesti", dogodio se u studiju televizije "Ej-Bi-Si", gde je prezenter vesti morao da se izvinjava jednom senatoru i gledaocima, nakon što su ga kamere uhvatile kako "pravi facu i vrteći prstom pored glave, na tradicionalan način pokazuje da je neko lud".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво