Prikupili milion dolara za večeru s Trampom, a nemaju veze s njim

Sajt koji nudi večeru s Donaldom Trampom prikupio je više od milion dolara donacija, mada nema nikakve veze s republikanskim predsedničkim kandidatom, javlja „Politiko“.

Ponudu za večeru s Trampom uz određenu donaciju nude donaldjtrump.com i dinnerwithtrump.org, ali samo prvi ima veze s izbornim štabom republikanskog kandidata, dok drugi nema baš nikakve.

Sporni sajt navodi da će se zainteresovanima udvostručiti šanse za večeru s milijarderom ako uplate novac, mada sitnijim slovima piše da davanje doprinosa ne poboljšava šanse za pobedu.

Sajt 25-godišnjeg Ijana Hauza, ipak, nudi neku šansu da se vidi Tramp, mada izvesno ne večeru kakvu priželjkuju Trampovi obožavoci: kupiće ulaznice za skup za prikupljanje sredstava na kojem bi trebalo da se pojavi i sam Tramp.

Hauzova organizacija je prikupila 1,1 milion dolara od 21.253 uplatilaca, dok se za večeru prijavilo više od 410.000 ljudi.

Politiko prenosi da je u odgovoru Hauza na žalbu na Fejsbuku navedeno: „Novčani doprinosi ne povećavaju vaše šanse za pobedu, ali umnogostručavamo vaš unos. Mi smo politički akcioni komitet i naš posao je da sakupljamo doprinose“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво