Otvara se najveći zatvoreni zabavni park na svetu

Krajem ovog meseca u Dubaiju se otvara najveći zatvoreni tematski park na svetu kako bi privukao turiste i stanovnike koji često beže iz tog grada tokom vrelog, letnjeg perioda.

Отвара се највећи затворени забавни парк на свету Отвара се највећи затворени забавни парк на свету

U peščanom predgrađu izvan betonskog centra Dubaija, klimatizovani tematski park Svet avanture kompanije „IMG“ zauzima neverovatnih 140.000 kvadratnih metara i vrvi od dinosaurusa, rolerkostera, superheroja i crtanih likova sa kanala Kartun netvork.

U mračnim uglovima uklete kuće nalaze se zombiji, dok se u Izgubljenoj dolini nalazi i veštačka prašuma.

Kako stvari stoje, porodice u Dubaiju sada imaju nekoliko mesta na kojima se mogu sakriti od vreline koja u tim krajevima dostiže i 50 stepeni Celzijusa, prenosi Rojters.

U tematskom parku se nalazi i zatvoreno skijalište, sa pravim pingvinima.

„Nadamo se da ćemo ovim parkom pospešiti turizam tokom letnjeg perioda u Dubaiju“, ističe Lenard Oto, direktor nove atrakcije vrednosti od milijardu dolara za Rojters.

Otvaranje parka očekuje se 31. avgusta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи