Kineskinja u 17. mesecu trudnoće!

Vang Ši je trudna već neverovatnih 17 meseci, ali se još nije porodila, a lekari kažu da ne mogu da je porode carskim rezom jer beba još nije dovoljno razvijena.

Pipl dejli njuz piše da je Ši, koja živi u Tianpingu u provinciji Hunan, zatrudnela u februaru prošle godine, a da joj je termin za porođaj bio 5. novembar 2015. godine.

Vang sada svakih desetak dana odlazi u bolnicu kako bi joj doktori pratili stanje.

Ultrazvuk pokazuje da je beba još uvek u drugoj fazi razvoja, a lekari objašnjavaju da nije dovoljno zrela za prevremeni porođaj.

„Stručnjaci se slažu da je moguće izneti trudnoću i 13 meseci i roditi zdravu bebu. Ipak, 17 meseci još nije viđeno. Niko ne može da objasni zašto se moja supruga još nije porodila“, kaže njen muž.

Vang se oseća dobro i lekari smatraju da je u dobrom zdravstvenom stanju. Planiraju da je porode carskim rezom početkom 18. meseca ako do tada porođaj ne krene.

Rekorderka u dužini trudnoće do sada je bila Amerikanka Beula Hanter sa 375 dana dugačkom trudnoćom.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво