Sunce joj popravilo ulubljeni branik?

Jedan korisnik „Redita“ postavio je na svoj profil par zanimljivih fotografija devojčinog automobila. Na prvoj je ulubljeni zadnji branik nakon što ju je neko udario. Na drugoj k'o nov! A između fotografija - (samo) par vrelih dana.

Ukoliko udarite branik, ne paničite, kaže korisnik Redita pod nadimkom Markeri.

„Automobil moje devojke je pre nekoliko dana neko udario otpozadi i oštetio branik. To je rezultat koji vidite na prvoj fotografiji. Nazvala me jutros i rekla da se branik potpuno vratio u prvobitni položaj“, napisao je Markeri.

„Bez majstora i čekića. Samo toplota i vreme“, dodao je.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво