Pokemone love i u Indiji

Uprkos tome što video-igra „Pokemon GO“ još nije zvanično stigla u Indiju, gejmeri uveliko uživaju u aplikaciji zahvaljujući privatnim internet mrežama.

Mnogi ljubitelji planetarno popularnog lova na mala čudovišta uspeli su da preuzmu aplikaciju koristeći privatne internet mreže i praveći profil u američkim i britanskim „onlajn prodavnicama“. To im je omogućilo da iz svojih kuća virtuelno šetaju ulicama Njujorka i Londona.

U Nju Delhiju i Mumbaju se organizuju „pokemon šetnje“ gde stotine građana love pokemone zajedno.

Među njima je i 21-godišnji student dizajna Sidhant Tijagi koji kaže da je uspeo da ulovi četiri početna pokemona što je uslov za nastavak igre.

Njegovi prijatelji i on provedu dnevno prosečno četiri sata igrajući igricu obilazeći znamenitosti i parkove koji su najčešće lokacije gde se „kriju“ mala čudovišta.

„Ne moram da čekam da osvane nov dan da bih išao u Central park kao Njujorčani, mogu da igram koliko god želim“, rekao je Tijagi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво