Ne prima pacijente koji nisu okupani, prijatnog mirisa i opranih zuba

Zubarka Maja Šušnjara iz Osijeka postavila je upozorenje na vrata ordinacije da neće primati pacijente koji ne održavaju ličnu higijenu, odnosno nisu okupani, prijatnog mirisa i opranih zuba.

Doktorka objašnjava da je na takav potez bila prisiljena jer joj dolaze mnogi pacijenti koji „ne samo da ne održavaju higijenu zuba, nego uopšte ne drže do osnovne higijene tela“.

Upozorenje pacijentima istaknuto je na vratima ordinacije u osječkom Domu zdravlja „Retfala“.

„Jednoj sam pacijentkinji otvoreno rekla da ću joj, ako se ne bude sledeći put okupala i oprala zube, zakazati novi termin. Čak i u najhladnijim mesecima smo morali da otvaramo prozore. Nije se bunila, a čini mi se da sam uticala na druge pacijente, jer sada dolaze mnogo uredniji“, istakla je zubarka, prenosi hrvatski portal Indeks.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи