Rusi napravili svoju verziju pokemona

Grad Moskva je napravio aplikaciju koja se bazira na aktuelnoj igrici „Pokemon gou“ i u kojoj igrači „love“ ruske istorijske ličnosti.

Aplikacija će biti dostupna sledećeg meseca i podstaknuće Ruse da više vremena provode napolju, saopšteno je danas iz Skupštine grada Moskve.

Virtuelna igrica pod privremenim imenom „Upoznajte Moskvu. Slikaj“ (Get to Know Moscow. Photo) omogućava gejmerima da traže istorijske ličnosti kao što su Petar Veliki (Peter the Great), Ivan Grozni (Ivan the Terrible), pesnik Aleksandar Puškin (Alexander Pushkin), astronaut Jurij Gagarin (Yuri Gagarin) i sovjetska rok zveda Viktor Coj (Viktor Tsoi).

Kada igrači pronađu ličnosti, mogu da koriste prednju kameru i naprave selfi sa njima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво