On je najpoželjniji muškarac na svetu!

Indijski glumac i model Rohit Kandelval pobedio je na ovogodišnjem takmičenju Mister sveta, posle 12 dana intervjua i rigoroznih fizičkih izazova.

Rohit, koji je na takmičenje stigao kao mister Indije pobedio je u konkurenciji 46 finalista i osvojio titulu „najpoželjnijeg čoveka na svetu“.

Njegov prijatelj i fotograf Sajan Sur Roj rekao je za Dejli mejl da se Rohit transformisao od skromnog i jednostavnog momka iz Hiderabada do izuzetno poželjnog i elegantnog modela i glumca danas.

Sajan kaže da je 27-godišnji mister sveta stigao u Mumbaj pre dve godine kako bi postao maneken i glumac.

Prema njegovim rečima, Rohit nije uopšte ni znao za takmičenje sve dok mu prijatelj nije predložio da pokuša.

„Mislim da nije imao nikakve namere da učestvuje u takmičenju sve dok se nije počeo svoju manekensku karijeru. Ali vežbao je za Mister Indiju veoma naporno, a još više za Mister sveta“, istakao je Sajan.

Rohit je postao velika senzacija u Indiji.

Takmičenje Mister sveta poziva kandidate iz celog sveta da se takmiče u pet različitih kategorija: moda i stil, ekstremni izazov, multimedija, sport i talent takmičenje.

Kako kažu iz takmičenja, pobednika je izabrao panel sudija koji su ocenjivali učinak kandidata u svakoj kategoriji, nakon čega su ih i intervjuisali.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи