Dok ih smrt ne rastavi: Venčao se sa telefonom!

Na večnu ljubav, u prisustvu matičara, Aron Červenak zakleo se svom pametnom telefonu!

Ono što se desi u Las Vegasu, ne ostaje uvek u Vegasu. Prošlog meseca jedan muškarac stupio je u brak sa svojim pametnim telefonom!

Na takav korak odlučio se da bi pokazao u kolikoj meri je društvo opsednuto potrebom da stalno bude on lajn i u bliskom dodiru sa tehnologijom.

„Ako ćemo iskreno, sa našim telefonima se povezujemo na toliko mnogo emocionalnih nivoa. Koristimo ga za utehu, kako bismo se smirili, uspavali, umirili naš um, a za mene je upravo to osnova onoga što veza jeste. Gledajući na taj način, veza s telefonom je bila moja najduža veza, stoga sam odlučio da se oženim svojim telefonom“, priča Aron Červenak.

Zakazao je venčanje za 20. maj, iako američka savezna država Nevada ne priznaje ovu bračnu zajednicu jer ona još nije legalna.

Bez obzira na to, Červenak se nada da će video-snimak njegove neobične svadbene ceremonije poslužiti kao simbolični akt ljubavi i opsesije društva prema telefonima i tehnologiji.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво