Tata i ćerka pravi hit na internetu

Beni Harlem, američki pevač i model, uz svoju šestogodišnju ćerku Džeksin postao je senzacija na internetu zbog svakodnevnih objava fotografija njihovih urnebesnih frizura.

Međutim, frizure nisu jedina stvar koja im je donela popularnost, već i očigledna ljubav koja se jasno vidi na svakoj fotografiji.

„Očinstvo je prava čast i čudo u kome svakodnevno uživam. Jedina briga koju imam za svoju ćerku je da je previše dobra i zato je učim da zahteva poštovanje. Ona je prelepa devojčica koja će izrasti u još lepšu devojku, ali moram da je naučim da prvo voli sebe“, otkriva Beni.

Harlem ističe i da je jedini način na koji može da je zaštiti priprema za život koji je očekuje.

„Ja sam njen zaštitnik. Svakodnevno je stavljam na pijadestal. Ono što treba da zna je da ako voli sebe, ljubav će joj doći i u ostale segmente života. Nigde ne idem bez nje u srcu. Naša veza će biti samo jača ako je budemo pazili. I mi kao roditelji ćemo, ukoliko budemo obraćali pažnju na našu decu, više da cenimo život“, zaključuje Beni.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво