Supermama vežba sa decom na leđima

Nekadašnja zvezda „Sirka di Soleja“ Gasja Ahmetova-Aterton ne dozvoljava da je majčinstvo spreči da se bavi onim što je izabrala kao životni poziv kao sedamnaestogodišnja devojka. Sa decom na leđima izvodi fantastične akrobacije i gimnastičarske poze i dokazuje da majčinstvo ne mora da bude izgovor za lenjost.

Gasja je udata za britanskog gimnastičara Endrjua Atertona, a njih dvoje su roditelji trogodišnjeg Kamalija i jednogodišnje Kejsen.

Na svom Instagram nalogu Gasja postavlja brojne snimke stoja na rukama, raznih poza savijanja i balansiranja na rukama, često sa decom na leđima.

„Zaista su fantastična deca. Kamali već pokazuje znakove da će poći našim stopama. Voli da igra i uvek mi se pridružuje u treninzima. Ne volim da ih teram na nešto, već sve što radimo trudim se da im bude zabavno“, kaže gimnastičarka.

Na Instagramu je prati više od 100.000 ljudi, a ogromna većina komentara je izuzetno pozitivna i hvale Gasju na održavanju forme i uključivanju dece u njene aktivnosti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво