El Albani, igra sa samoubilačkim prslukom

Borac Islamske države, albanskog porekla, pokušao je da napravi šalu tako što je aktivirao samoubilački pojas i bacio ga niz stepenice. Međutim, mladi džihadista se nije na vreme sklonio i šala je mogla da ga košta života.

Džihadista poznat kao Abu Vakas el Albani vidi se na snimku kako se smeje dok aktivira samoubilački pojas i baca ga niz stepenice u zgradi.

Nakon snažne eksplozije na snimku se vidi prašina i delovi krova koji otpadaju. Abu Vakas el Albani se brzo sklonio u stranu a ostali ljudi na snimku su mu se smejali.

Mediji prenose da je njegovo pravo ime Gezim Klokoči i da ima 19 godina.Snimio ga je drugi džihadista poznat kao Abu Saleh el Britani.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво