„Lester“ razbio banke kladionica

„Arsenal“ i njegovi navijači nisu jedini koji su očajavali kada ih je „Lester“ pretekao na tabeli. Britanske kladionice su do sada isplatile više od 25 miliona funti ljudima koji su se kladili da će „Lester“ biti šampion.

Uprkos tome što niko nije postao milioner preko noći, što je moglo da se postigne stavljanjem samo 200 funti, svi oni koji su imali vere iskoristili su šansu od 5.000 prema jedan.

Sve do kraja fiskalne godine, dok se ne bude podvuklo stanje, neće biti poznato koliko su kladionice izgubile novca, ali do sada je taj iznos već 25 miliona funti.

„Lester“ su svi skoro otpisali pre devet meseci, kada je tim bio veoma blizu izbacivanja iz Premijer lige.

Možda najbolji primer koliko su kladionice smatrale „Lesterov“ povratak neverovatnim jeste podatak da su veće šanse davale da Kim Kardašijan postane američki predsednik (2.000 prema jedan).

Međutim, u januaru kladionice su počele da paniče i zovu ljude i nude im da pokupe odmah svoje dobitke. 

Još nije poznat nije broj ljudi koji se kladio na Lester kada je kvota bila 5.000 prema jedan. „Ledbrouks“ prijavila je 47 ljudi, „Vilijam Hil“ 25 i „Skajbet“ 128.

„Ledbrouks“ je uspeo da ubedi polovinu da odmah uzme dobitak i ne čekaju da možda izgube. Najveća tako rešena opklada bila je na 50 funti, a kladionica je isplatila 72.000.

Neki ipak nisu želeli da odustanu i išli su do kraja. Karišma Kapur uzela je 10.000 na uloženih dve funte!

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара