Konobar nahranio mušteriju bez šaka

Aleks Ruiz radi u restoranu „Sinko De Majo“ u Džordžiji, a pre neki dan oduševio je milione ljudi kada ga je redovna mušterija fotografisala kako za jednim od stolova hrani čoveka bez šaka.

Redžinald Vajdener je sedeo u svom omiljenom restoranu kada se okrenuo i video mladog konobara prekoputa druge mušterije. Kada je malo bolje pogledao, shvatio je da čovek nema šake, a da mu 22-godišnji konobar Aleks Ruiz pomaže da jede.

„Sve vreme imao je osmeh na licu. Nije se žalio. Činilo se kao da mu je zaista stalo“, rekao je Vajdener za Si-Bi-Es, prisećajući se scene iz restorana. 

Postupak mladog konobara zaista ga je pogodio, ali ne samo njega. Skoro svako u restoranu bacio je barem jednom diskretan pogled.

Kristal Figueroa, Aleksova koleginica, rekla je da se on ponudio da pomogne mušteriji kada je zamolio nekoga za pomoć.

Punih 30 minuta, koliko je mušteriji trebalo da pojede jelo, Ruiz nije ustao od stola, pomažući i praveći mu društvo.

„Sedeo je sa njim dok nije završio. Strpljivo je čekao da pojede sve“, navela je Kristal, koja je medijima rekla da ovakav postupak uopšte nije čudan za Aleksa.

Vajdener je odlučio da fotografiše dirljiv postupak, a fotografija se na Fejsbuku vrlo brzo proširila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво