Ljubav u „marici”

Mladom australijskom paru koji je priveden zbog pijanstva, skučenost u policijskoj „marici” nije predstavljala problem da vodi ljubav. Ni policajac za volanom iza staklene pregrade, a ni sugrađanka Hana Voker koja je veći deo puta vozila iza njih i posmatrala ih kroz rešetku.

Osamnaestogodišnja Australijanka Hana Voker vozila je lagano Gilrut avenijom prema Darvin Sitiju. Na raskrsnici sa Gojder roudom stala je na crveno svetlo iza policijskog vozila za privođenje.

Baš se iznenadila kada je kroz rešetku na zadnjim vratima videla dvoje mladih koji se strasno ljube.

Naime, uhapšeni mladić i devojka su se ponašali kao da su "sami u spavaćoj sobi", pišu "Nordern teritori njuz".

"Pomislila sam da su stvarno zaljubljeni kada mogu da se ljube u policijskom automobilu. Kada smo došli do sledećeg semafora, ponovo sam bila iza njih, a tada su već radili one stvari! Nisam mogla da verujem. Devojka je ležala na patosu, a muškarac je bio odozgo. Imali su odeću, ali po pokretima sam znala da se radi o seksualnom odnosu", tvrdi Hana.

"Mogla sam u retrovizoru na 'marici' da vidim policajca koji ih je vozio. Očigledno nije imao pojma šta se dešava iza staklene pregrade iza njega", dodala je Hana.

Stariji narednik Danijel Šin, šef smene policijske stanice u Darvin Sitiju potvrdio je da su dvoje mladih privedeno u stanicu, ali da niko ništa ne zna o seksualnom činu u vozilu.

Jedino je razjasnio da je pritvoreni par preventivno stavljen iza rešetaka da bi se oboje istreznili.

"Razgovarao sam s policajcem koji ih je dovezao i rekao mi je da video da se ljube, ali nikakvu golotinju ili bilo šta što bi indikovalo da se radilo o seksualnom odnosu", izjavio je Šin.

"Možda nešto vidimo na bezbednosnim kamerama postavljenim duž puta. Pozivam i sve koji su videli nešto da se jave na broj...", rekao je na kraju narednik.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво