Navijač postigao gol iz penala

I to se dogodilo! Poput „iskusnog golgetera u vrhunskoj formi”, jedan navijač „Spartaka” iz Moskve uspeo je da uleti na teren i ispred fudbalera gostiju sa bele tačke zatrese mrežu „Saturna” i tako postane tema broj jedan u navijačkim krugovima širom Evrope.

Navijač se "upisao" u listu strelaca!

Zvuči neverovatno, ali se zaista dogodilo i to ne na terenu nekog petoligaša, već na zvaničnom meču ruske fudbalske Premijer lige.

Naime, jedan od najsmešnijih trenutaka ikada viđenih na fudbalskim borilištima odigrao se na subotnjem moskovskom derbiju između "Spartaka" i domaćina "Saturna" u predgrađu Ramenskoe.

Navijač (verovatno, mada nije isključeno ni suprotno, to samo policija zna) crvenih je u 50. minutu utakmice utrčao na teren, iskoristio čekanje na sudijski znak za izvođenje jedanaesterca i ispred igrača srednjeg reda gostiju, Brazilca Aleksa, što bi rekli sportski komentatori, manirom "rasnog strelca", sigurnom levicom iz trka, verovatno u cipelama, smestio loptu u mrežu pored zabezeknutog golmana domaćih, Čeha Kinskija.

Imao je dovoljno vremena i da proslavi svoj gol, praćen još jednim poštovaocem lika i dela "Džimija Džampa" i ovacijama svih prisutnih.

Ako nekoga posle ovoga uopšte zanima rezultat, Aleks je uspeo da izjednači iz penala, ali je "Saturn" na kraju pobedio sa 2:1, golom bosanskog internacionalca Marka Topića tri minuta kasnije i tako sprečio "Spartak" u hvatanju koraka sa liderom prvenstva Rubinom iz Kazana.

Eh, a da su priznata oba šuta sa bele tačke...

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара