Vozio 50 godina bez dozvole

Nakon što ga je policija zaustavila u zapadnom delu Sidneja jer nije stao na znak „stop”, gospodin za volanom, star 67 godina, je priznao da već pola veka vozi bez dozvole.

Oko osam sati ujutru, sidnejska policija je zaustavila jednog 67-godišnjaka iz Valasija, jer nije stao na znak "stop" na raskrsnici Park i Nordern rouda u kraju poznatom kao Ladenam.

Utvrđeno je da vozi bez dozvole, što i nije tako redak slučaj, ali su se saobraćajci šokirali kada je priznao da već 50 godina vozi bez položenog vozačkog ispita.

Iz ova dva razloga će vozač, čiji identitet nije objavljen, petog oktobra morati da se pojavi pred lokalnim sudom.

"Počeo sam da vozim sa 18 godina i nikada me niko nije zaustavio, iako sam svakodnevno u automobilu. Ni sada nije bilo razloga za to, ali je momcima izgleda bilo dosadno", rekao je vozač.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво