Dragocena pomoć ljubiteljima filmova

Pomažemo da vaša bešika uživa u filmovima isto koliko i vi, to je poruka na naslovnoj strani sajta runpee.com, koji ljubitelje filmova u SAD obaveštava u kom trenutku mogu da odu u toalet, a da ne propuste neku ključnu scenu. Uskoro će sajt biti prilagođen korisnicima širom sveta.

Ljubiteljima filma širom sveta uskoro će biti dostupan sajt koji ih obaveštava kad mogu da na kratko napuste bioskopsku salu zbog hitne potrebe da odu u toalet, a da ne propuste neki ključni događaj.

Sajt runpee.com (u prevodu „trkni da pi..iš") zasad obaveštava samo američke gledaoce u kom trenutku i na koliko vremena mogu da odsustvuju, a Den Florio koji ga je lansirao, planira da ga prilagodi i drugim tržištima, sa prevodima na španski, kineski, francuski, nemački i druge jezike.

Florio je sajt napravio pošto je 2005. proveo puna tri sata i sedam minuta "prikovan" za sedište, kako ne bi propustio ni trenutak "King Konga".

"Kad prilagodim sajt da bude kompatibilan sa svim tim pismima, što bi moglo biti početkom novembra, pokušaću da osvojim planetu", izjavio je Florio Frans presu.

Sajt koji na naslovnoj strani poručuje: "Pomažemo da vaša bešika uživa u filmovima isto koliko i vi", dopunjavaju korisnici, a ustanovljeno je da kod većine filmova prva pauza za odlazak u toalet nastupa oko 40 minuta posle špice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво