„Nepristojna ponuda” upalila?

Na sudu u londonskom kraju Klerkenvel vodi se brakorazvodna parnica čiji istorijat podseća na priču iz filma „Nepristojna ponuda”. Samo što je u ovom slučaju situacija obrnuta - ponuđač velike sume je 35-godišnjak, a suprug stariji gospodin.

Jan Samuelides, 35-godišnji menadžer banke "Goldman Saks" u Londonu, ponudio je Alzbeti Holomokovoj 500.000 funti da ostavi muža i uda se za njega.

Da li zbog para, gomile poklona i iznajmljenog stana, ljubavi ili straha da će Jan dići ruku na sebe, uglavnom, bivša dama za pratnju je na kraju podnela zahtev za razvod braka.

Priča o "nepristojnoj ponudi" je u javnost dospela upravo tokom brakorazvodne parnice, nakon što je gospodin Morli na sudu u Klerkenvelu "otvorio dušu".

Idemo redom. Mladi bankar Samuelides izgubio je glavu zbog 28-godišnje Slovakinje Holmokove, udate za Denisa Morlija, 67-godišnjeg penzionisanog biznismena iz Koventrija.

Jan, poreklom Francuz, ju je upoznao tako što je bio njen "klijent" i zaljubio se.

Kada je ona odbila da nastavi da se viđa sa njim, navodeći da "voli i poštuje svog supruga i da je srećna", Samuelides je zapretio da će izvršiti samoubistvo.

Mlada Slovakinja je tada odlučila da sve ispriča svom suprugu koji joj je savetovao da nastavi da se viđa sa bankarom kako ne bi digao ruku na sebe.

"Odgovor bankara je bio 'Evo ti dijamantski prsten od 5.000 funti, tašna od 1.500 funti, 3.500 funti u kešu'. Na kraju je rekao 'Ostavi muža i dođi da živiš sa mnom i daću ti ček na 500.000 funti'", ispričao je Morli na saslušanju u sudu.

Naime, Holmokova je ubrzo nakon, kako je Denis u sudnici to nazvao, "podmićivanja" podnela zahtev za razvod braka, navodeći kao razlog "nerazumno ponašanje" supruga.

Morli je priznao da je jednaput rekao da će ubiti Samuelidesa. 

Nastavak parnice je zakazan za 13. oktobar, a Alzbetini advokati su odbili da daju komentar.

Holmokova i Denis Morli bili su u braku od 2002. godine. Njegove komšije kažu da im se retko obraćao i da ne znaju od čega živi.

Jan Samuelides je menadžer banke od 2007. godine.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво