Читај ми!

Porodila se u autobusu na Avalskom putu

Dvadesetosmogodišnja Maša Vladisavljević porodila se u autobusu 403 na Avalskom putu, uz pomoć vozača i tri putnice na svet donela ćerku.

U autobusu na liniji 403 u selu Rakovica, danas je „obavljen“ porođaj, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći i Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd".

Uz pomoć vozača i tri putnice porodila se 28-godišnja Maša Vladisavljević, koja je na svet donela ćerku, rekao je dežurni dispečer GSP "Beograd" Dušan Obradović.

Porodila se oko 08.30 u autobusu na liniji 403 iz pravca Zuca prema centru Beograda, u selu Rakovica, kod stajališnog mesta „Česma Rakovice“, objasnio je Obradović.

„Hitna pomoć je ubrzo stigla i porodilja je prevezena u GAK“, rekao je Obradović.

Porodila se na Avalskom putu, u autobusu, gde je Hitna zatekla ženu sa novorođenčetom, rekla je Tanjugu Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Zbrinuti su i majka i devojčica, zdrava beba, koja je prevezena u GAK, u Višegradsku ulicu, rekla je Macura i prenela da je majka izjavila da joj je to treći porođaj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво