Читај ми!

Prijedorčanka dobila društvo u ćutanju

Topić Jelena iz Prijedora, koja skoro mesec dana nepomično i ćuteći stoji na improvizovanom postolju na glavnom gradskom trgu, dobila je društvo u svojoj akciji. Pridružilo joj se nekoliko mladih ljudi, koji su sa njom stajali i ćutali. 

Jelena Topić, koja već skoro mesec dana stoji na centralnom gradskom Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru, dobila je „društvo“.

Pridružilo joj se nekoliko mladih ljudi, koji su sa njom stajali i ćutali.

Oni su se odazvali pozivu koji je sugrađanin Dimitrije Vokić uputio preko Fejsbuka, da Jeleni u neobičnom performansu daju podršku tako što će se okupiti i sa njom stajati na trgu.

„Jelenu poznajem, ali ni ja, kao ni ostali Prijedorčani ni šira javnost, ne znam zašto stoji i ćuti već danima. Na ovaj način sam želeo da joj svi zajedno damo podršku šta god da je razlog njenog stajanja na otvorenom“, rekao je Vokić, student Muzičke akademije u Banjaluci.

Međutim, ni društvo koje je dobila, Jelenu nije uznemirilo pa je dobar deo svog ćutanja tog dana provela zatvorenih očiju, piše Glas Srpske. Zanimnjivo, juče je Jelenu posmatrao i Milenko Đaković, zamenik gradonačelnika.

Juče je pored Jelene došlo i do fizičkog obračuna. Izvesna Prijedorčanka, za koju se pretpostavlja da je duševno obolela, juče je pokušala da Jelenu nasilno skine sa postolja, a sve je, tvrde očevici, kulminiralo kad je ženska osoba iz mase udarila napadača, prenosi portal Prijedor24.

Kako navodi taj sajt, radi se o osobi koja je pre par dana Jelenu takođe držala za ruku i vukla. 

Inače, mlada Prijedorčanka već mesec dana izaziva pažnju svojih sugrađana nepomičnim celodnevnim stajanjem na glavnom gradskom trgu i ćutanjem. Jedni kažu da to radi zbog nezaposlenosti, a drugi ocenjuju da se radi o snimanju dramskog rada. 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво