Читај ми!

A od gazde Cakana – auto!

Crnogorski priverednik Radomir Novaković Cakan iz Bara, uoči novogodišnjih praznika, priredio je svojim zaposlenima iznenađenje koje nikada neće zaboraviti. Vernost i profesionalizam šef je nagradio ni manje ni više nego automobilima!

Krizna vremena isključuju skupocene poklone za novogodišnje praznike, pogotovo kada je reč o poslodavcima i zaposlenima.

Ipak, ima i izuzetaka, kao što je slučaj sa firmom „Padrino Monta", piše crnogorski portal Vijesti.

Naime, poznati barski privrednik Radomir Novaković Cakan, vlasnik „Padrino Monta" poveo je na put u Podgoricu četiri radnika da zajedno provere poslovanje tamošnjeg butika sportske opreme.

Radnici nisu ni slutili šta će se dogoditi. Na poklon su dobili dve „golf šestice" i dva  automobila „folksvagen polo".

„Kad smo to videli, ostali smo u momentu bez teksta. Dok je gazda govorio 'ovo je poklon za vas', meni je samo kroz glavu prošlo da ovo nije stvarno, da se ovo nama ne dešava", rekla je jedna od zaposlenih Danijela Roćenović.

Cakan je nagradio vernost firmi i profesionalizam u radu Suana Hodžića, Samira Muslića, Danijele Roćenović i Danijele Hodžić Novaković.

Dve Danijele i Suan „zahvalnicu" sa četiri točka dobile su za 15 godina rada u firmi, a Samir, koji je u preduzeću upola kraće, kao najbolji radnik. 

Novaković je izbegao razgovor o svom gestu, uz kratku opasku da je to uradio „zbog tih dobrih ljudi i radnika, a ne zbog medija".

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво