Читај ми!

Menja konja za kaznu

Novosađanin Zoran Maksimović predložio je preduzeću „Parking servis“ da kaznu za nepropisno parkiranje plati crtežom konja na livadi. Tražio je i da mu uplate razliku, pošto crtež vredi 40 dinara više.

U pismu upućenom „Parking servisu", koje je na društvenim mrežama podržalo oko 4.000 ljudi, Novosađanin Zoran Maksimović predložio je da kaznu od 1.050 dinara izmiri trampom.

„Šaljem vam sliku konja na livadi koju sam nacrtao i procenio na 1.090 dinara. Usled razlike u našim međusobnim potraživanjima molio bih da mi uplatite razliku od 40 dinara. Kada primim vašu uplatu od 40 dinara smatraću da je ova stvar zaključena", piše u pismu koje je Novosađanin uputio ovom preduzeću.

Maksimović je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da njegova ideja nije originalna, ali da je očekivao takvu podršku, jer u gradu vlada opšte mišljenje o „Parking servisu" da „potkradaju građane".

„Znao sam da će to tako buknuti zato što je takva atmosfera prema njima", rekao je Maksimović koga je za samo dva dana na Fejsbuku podržalo skoro 4.000 ljudi, ocenjujući njegovu ideju kao genijalnu.

Maksimovićevoj grupi na Fejsbuku „Magla za promaju" pridružilo se oko 1.000 ljudi, a ideja je da se popularizuje nov načina plaćanja kazni.

Novosađanin očekuje da će mu „Parking servis" uplatiti razliku od 40 dinara, a ukoliko to ne učini, poslaće im i opomenu koja će koštati 50 dinara kao i njihova.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво