Читај ми!

„Brat Putin“ ili Putinov brat?

U zabačenom selu u kineskoj provinciji Anhui, živi Luo Juanping, poznatiji kao „brat Putin“ zbog neverovatne sličnosti sa ruskim premijerom.

Iako je donedavno bio sasvim običan zemljoradnik iz jednog ruralnog kineskog sela, Luo Juanping sve je popularniji zahvaljujući neverovatnoj sličnosti sa ruskim premijerom Vladimirom Putinom.

Četrdesetosmogodišnjeg Lua u njegovom rodnom selu meštani već neko vreme ne zovu imenom, već su mu dali nadimak „brat Putin".

Luo je, inače, još samac i živi sa starijim bratom. Radi na farmi i nema nameru da zbog izuzetne sličnosti sa Vladimirom Vladimirovičem menja svoj mirni, jednolični način života.

Nada se da će uskoro upoznati ženu s kojom će zasnovati porodicu, prenose agencije.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара