Prvi noćni klub za pse

Ultraluksuzni dnevni boravak za pse koji se prostire na 13.000 metara kvadratnih, uskoro se otvara u Njujorku, gde će ljubimci moći da uživaju u spa tretmanima, doterivanju, manikiru, salonu za ulepšavanje, prostoru za vežbanje i „noćnom klubu za urbane pse“.

Menhetn će uskoro postati bogatiji za još jedan klub za pse, baziran na dnevnom boravku. Međutim, ovaj će biti prvi koji u svom programu ima i noćni klub!

Velelepno zdanje, koje se prostire na 13.000 metara kvadratnih, posedovaće park, spa centar, salon za ulepšavanje, specijalno banjsko kupatilo, prostor za vežbanje i mesto „gde će svakog vikenda ljubimci moći da mašu svojim repićima" - noćni klub za urbane pse.

Otvaranje je najavljeno sledećeg meseca, a vlasnik ovog neobičnog objekta Piter Balestrieri kaže da samo želi da se životinje dobro zabave i da je ozbiljan u nameri da se u potpunosti posveti njima.

Za pse koji su nemirnijeg duha, specijalno je napravljen takozvani „Nestašluk klub", gde će uz razne fizičke aktivnosti moći korisno da utroše višak energije, za samo 35 dolara dnevno.

Odeća i igračke za pse biće izloženi u posebnom delu i tu će biti zastupljeni modeli iz najnovijih kolekcija, a posebnu pažnju će svakako privući garderoba specijalno kreirana za provod u noćnom klubu.

Dok se ljubimci ludo zabavljaju, vlasnici će moći da se odmore u „Dnevnom boravku za ljude" uz lagane obroke i različite vrste pića, a biće im omogućeno i korišćenje računara, kako ne bi zapostavili poslovne obaveze.

„Psi su naši klijenti, tako da su sve naše usluge usmerene ka njima", rekao je Piter Balestrieri, koji između ostalog planira da u svakodnevnu ponudu uvrsti specijalno pripremljena „domaća jela" (bez aditiva), kako bi zadovoljio vlasnike koji ne žele da njihovi psi jedu komercijalnu hranu za kućne ljubimce.

Ljudi koji stanuju u okolnim zgradama, bili su posebno zabrinuti da će psi stvarati veliku buku, sanitarne i druge probleme, ali se vlasnik pobrinuo da sve prođe u najboljem redu i uložio još dodatnih 50.000 dolara, kako bi poboljšao zvučnu izolaciju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи