Džekpotom do liste najbogatijih

Britanski par Najdžel Pejdž i Džastin Lejkok osvojili su rekordni džekpot od 56 miliona funti, to jest 64 miliona evra, u nagradnoj igri Evromilioni. Zahvaljujući ovom dobitku, dospeli su na listu hiljadu najbogatijih Britanaca i plasirali se ispred nekih mnogo poznatijih sunarodnika.

Godinama su se žalili da nemaju sreće na lotou - ali kada su Najdžel Pejdž i Džastin Lejkok saznali da su dobitnici milionskog džekpota u nagradnoj igri Evromilioni - samo su zanemeli.

Kada su u subotu ujutru čuli su da su osvojili džekpot, 43-godišnji zanatlija koji radi kao domar i njegova dve godine mlađa nevenčana supruga, mirno su sa svoje dvoje dece otišli u jedan od supermarketa u lancu „Veitrouz" (Waitrose) i tamo skromno proslavili uz sendviče sa slaninom i kafu, čekajući dalje vesti.

„Kada sam čuo vest da su dobitnici džekpota u Britaniji i Španiji, pošao sam sa ćerkom da preko kompjutera proverim svoj listić. Tada sam na monitoru video ispisano - ČESTITAMO, osvojili ste 56 miliona funti i 20 penija", priča Najdžel Pejdž.

Srećni par, koji sa troje dece živi u Glosterširu, namerava da kupi imanje sa kućom, a na vrhu liste želja su i nova kola i putovanje na Novi Zeland i Karibe.

Planiraju i da pomognu rođacima, prijateljima i školama.

„Imamo duži spisak rođaka i prijatelja kojima želimo da pomognemo. Oni znaju koji su", kaže Džastin Lejkok.

Najdžel Pejdž i njegova partnerka sada su se našli na 980. mestu liste najbogatijih Britanaca, ispred filmskog reditelja Gaja Ričija, pevača grupe „Oejzis" i glumca Majkla Kejna.

Lutrija Evromilioni igra se u devet evropskih zemalja. Ostatak dobitka od ukupno 128 miliona evra, koliko iznosi dobitak, pripašće dobitniku u Španiji, koji još ne zna da je milioner.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво