Svinja na glasačkom mestu!

Nakon što joj nije dopušteno da odlučuje o sledećem američkom predsedniku, to jest uđe na biračko mesto u američkom gradu Pelamu, svinja od 300 kilograma, koja je pobegla sa obližnje farme, okomila se na policajce.

Svinja teška gotovo 300 kilograma pojavila se na biralištu u Pelamu, u američkoj državi Nju Hempšir. Video-snimci svedoče da joj nije dopušteno da uđe na izborno mesto, što je kod nje izazvalo revolt i nagnalo je na kraći sukob s policajcima.

Dok su drugi bez problema koristili pravo da odlučuju o sledećem američkom predsedniku, životinja je nekoliko minuta protestovala napadajući policajce, ali je na kraju privedena i vraćena na farmu udaljenu 800 metara s koje je pobegla.

Prisutnima je bilo zabavno, a neki su svinju čak iskoristili za političku propagandu.

Tako je jedan neimenovani glasač, očigledno naklonjen nekom od njegovih rivala, zlobno primetio u izjavi za televiziju da ne veruje da je životinja pošla da da glas Donaldu Trampu jer su svinje inteligentne životinje.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи