Читај ми!

Vrnjačka Banja, poljubac od 68 minuta pa prosidba!

Povodom proslave Svetog Trifuna na čuvenom Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji nagradu za najduži poljubac osvojili su Irena Alurac i Đorđe Božić, koji je svoju devojku i zaprosio. Poljubac je trajao 68 minuta!

Pred velikim brojem posmatrača i po predivnom vremenu za ovo doba godine, u Vrnjačkoj Banji, sedmi put je održano takmičenje u najdužem poljupcu. 

Poljupci su „prštali“ na sve strane. Dokle god je pogled dopirao, zaljubljeni parovi u zagrljaju, trudili su se da osvoje vredne nagrade za najduži poljubac, najstariji i najatraktivniji par.

Pobednici u kategoriji najduži poljubac su 24-godišnja Irena Alurac i dve godine stariji Đorđe Božić iz Kruševca, koji su četvrtu godinu zaredom pobednici u takmičenju za najduži poljubac.

Posle pobede Đorđe je svoju devojku i zaprosio.

„Ja sam to hteo da uradim i prošle godine, ali je ona završavala školu i nismo bili spremni, pa sam rešio da to bude na današnji dan“, objasnio je Đorđe svoj romantični postupak koji je za Irenu bio iznenađenje.

Irena i Đorđe postavili su rekord 2015. godine u najdužem poljupcu koji iznosi 101 minut. Pobedili su 2013. i 2014. godine, a na Mostu ljubavi se takmiče ukupno peti put.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Marija Nikolov i Đorđe Jeftić iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

Vredne nagrade, mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje, privukle su do sada najveći broj parova, ukupno ih je bilo 19.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje, rekao je cela priča pokrenuta u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji.

„Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje, kako medija, tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati još duže“, kaže Karavesović.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи