„Poljubi me“ po osmi put u Vrnjačkoj Banji!

Ako volite da se ljubite, i da uz to osvojite neku nagradu, možete da se prijavite na takmičenje za najduži poljubac koje će biti održano po osmi put u Vrnjačkoj Banji 14. februara na Mostu ljubavi.

„Пољуби ме“ по осми пут у Врњачкој Бањи! „Пољуби ме“ по осми пут у Врњачкој Бањи!

Prošlogodišnji, trostruki pobednici, ubedili su nas da se ljubljenje može uvežbati. Oni su rekli da se moraju dobro „istrenirati“ mišići usana, lica i jezik – baš kao što je slučaj sa sportistima, trening će vas dovesti do savršenstva, poručuje Goran Karavesović iz Vrnjačke Banje, i poručuje da će prva nagrada, putovanje u Prag za dve osobe u trajanju od šest dana, privući veliki broj zaljubljenih parova.

Učesnike očekuje još vrednih nagrada – vikend boravak u Vrnjačkoj Banji, sladoledi „Frikom“, nakit, tretmani u velnes centrima, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje...

Ove godine će se u čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna deliti kuvano vino i rakija u organizaciji „Vino Župe“, a takođe će biti i prigodan program posvećen vinu. Simuliraće se orezivanje vinove loze, pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.

U restoranima „Gazda Jevrem“ i  „Gočko“ biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

Sedme godine na manifestaciji „Poljubi me“ održanoj u Vrnjačkoj Banji 2015. godine na Mostu ljubavi oboren je rekord u najdužem poljupcu, tako da on sada iznosi 101 minut.

Rekord je postavio zaljubljeni par iz Kruševca, Alurac Irena i Božić Đorđe. Pobednici će biti izabrani u tri kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво